ONZE KOFFIE STAAT NIET KLAAR,
MAAR WORDT VERS GEZET

Gevestigd in Twente: Stad Delden. Opgericht door Luuk Wender. Onze koffie en thee wordt in de regio goed gewaardeerd. En ook ver over de Nederlandse grenzen genieten bedrijven en consumenten van onze producten. Blanco Royal gelooft dat elke kop koffie de aanzet kan zijn tot een betere wereld. Voor u persoonlijk, maar ook voor het bedrijf waar u werkzaam bent. Ons succes vloeit voort uit pure passie voor koffiemomenten.

Al onze koffiebonen zijn afkomstig van Rainforest Alliance gecertificeerde plantages. Deze plantages leveren niet alleen een uitstekende kwaliteit koffie, maar beschermen tevens de natuur en dragen positief bij aan het verbeteren van de leef- en werkomstandigheden van de lokale boeren.

Onze filosofie is dat koffie en thee nóg meer kan zijn dan Nederlands meest onmisbare drankje. Bij ons kun je door Blanco Royal producten te kopen ook nog eens Nederlandse goede doelen steunen. Op die manier proberen wij  het verschil te maken. En dat proef je terug! Naast de uitstekende kwaliteit van onze producten geniet je met nog meer plezier van je kop koffie of thee als je weet dat je ermee bijdraagt aan goede doelen.

Wordt u ook onderdeel van de Blanco Royal familie? Dan krijgt u daar veel meer voor terug dan alleen goede koffie en thee. Wij betrekken uw bedrijf bij één van de Nederlandse goede doelen die een samenwerking met ons zijn aangegaan. Hoe wij dit realiseren? Dat leggen wij graag persoonlijk aan u uit onder het genot van een kopje van onze koffie of thee.

♦ ♦ ♦ 

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De drijfveer van Blanco Royal. Wij geloven dat elke kop koffie de aanzet kan zijn tot een betere wereld voor iedereen. Niet alleen voor u persoonlijk, maar ook in het bedrijfsleven.

Wij steunen Nederlandse goede doelen door een donatie te doen. Dit doen wij in verschillende vormen. Dit kan financieel of in de vorm van arbeid zijn. Toch zijn we in staat marktconform te leveren. Graag leggen wij persoonlijk uit hoe wij dat precies voor elkaar krijgen. Het is namelijk geen makkelijke taak om de beste kwaliteit en service te bieden en daarnaast Nederlandse goede doelen te ondersteunen. Toch is het ons gelukt. Benieuwd hoe?

VISIE

Onze visie is simpel: iedereen de lekkerste koffie en thee ervaring bieden. En wij creëren die unieke ervaring door niet alleen de beste kwaliteit producten en service te bieden, maar ook door een deel van onze omzet te schenken aan goede doelen. Doelen die onze klanten zelf kiezen.

Wat is voor ons de Beste kwaliteit Koffie? Koffiebonen die van verantwoorde plantages komen en vervolgens met de beste kwaliteit koffiebranders bewerkt worden. En altijd verse koffie leveren omdat die voor de beste smaak geeft.

En de beste kwaliteit Thee? Die is natuurlijk biologisch gekweekt.

We willen klanten dusdanige service bieden dat ze er niet over uitgesproken raken. Van gratis onderhoud van machines tot expres leveringen; we gaan tot het uiterste om het de klant naar de zin te maken. Want we helpen graag en houden van blije gezichten.