Al onze koffiebonen en gemalen koffies zijn afkomstig van Rainforest Alliance gecertificeerde plantages. Deze plantages leveren niet alleen een uitstekende kwaliteit koffie, maar beschermen tevens de natuur en dragen positief bij aan het verbeteren van de leef- en werkomstandigheden van de lokale boeren.

www.rainforest-alliance.org

koffiebonen blanco royal

Koffiebonen

Geniet van écht lekkere koffie op het werk! Onze bonen worden gebrand in echte Probat Coffeeroasters. Dé Rolls-Royce onder de professionele koffiebranders. Doosje uitproberen? Wij laten onze koffiebonen met trots proeven. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Fairtrade Heerlijke Zachte Koffiebonen 100% Arabica Rainforest Alliance

Filter Koffie

FreshBrew koffie van Blanco Royal is gegarandeerd van de hoogste kwaliteit. Wilt u deze zelf beoordelen? Neem dan contact met ons op. Wij sturen u graag een gratis proefpakket op. Zo kunt u  samen met uw collega’s onze koffie beoordelen.

Instant Koffie

Is snelheid van belang in uw organisatie? Met onze instant koffie systemen wordt de koffie binnen 3 seconden vers gezet. Steeds weer. Neem gerust contact met ons op om de verschillende soorten zelf te proeven en te beoordelen. Wij beloven een passende oplossing!

Zet uw bedrijf ook op de kaart bij een goed doel zoals bijvoorbeeld Clini Clowns of Stichting ALS. Creëer uw eigen supportpagina en ontvang het exclusieve M.V.O. certificaat! Wij leveren marktconform, maar doneren toch een deel aan het goede doel. Benieuwd hoe dat kan?

MEER INFO